Ferocious logo

Ik heb het erg naar mijn zin gehad op Animecon (10-06-2016 en 11-06-2016). Ik was daar als tekenaar namens Gamers of the West.
De sfeer was prettig. Het was ook grappig om in de tram en trein te zitten met al die mensen die verkleed waren als hun favoriete personage of eigen creatie.

Ik heb twee tekenaars ontmoet die ik wil noemen. De eerste is Yummy Suika van wie ik een mooie button heb gekocht. De ander is Laurent Romero, die een grote fan lijkt te zijn van een zekere tekenaar... Ik zal hun websites voor hen laten spreken.

De eerste dag zat ik achter de tafel met Vikash Ramjas. Hij was op bekend terrein, zo heeft hij een print gemaakt die aardig wat aandacht trok en waarvan hij ook een aantal heeft verkocht. I sprak zelf met een aantal mensen die geïnteresseerd waren in mijn werk. Het is altijd leuk om te zien hoe mensen de humor ontdekken in de teksten van Chosen geschreven door Silviano. De tweede dag zat ik met Boy Akkerman en Dinesh van den Berg. Bekende gezichten en altijd goed gezelschap. Vikash zat er ook, maar moest er regelmatig op uit in zijn cosplay identiteit.

Verdeeld over deze dagen gaven we ook workshops. Ik had een makkelijke les. Een enthousiaste dame, die te moe was om te tekenen en een andere dame die meer geïnteresseerd was om mij te zien tekenen en vragen te stellen. Aangezien ik ook een verzoek had om aan te werken, kan ik zeggen dat het geluk aan mijn kant was. Vikash had het  lastiger. Bij hem werd de groep steeds groter en wat begon als een u vorm werd bijna een complete cirkel met Vikash opgesloten in het midden. Gelukkig kon Boy een handje helpen. Volgens mij had Boy ook een 1 op 1 sessie met een beginnende(?) tekenaar.

Ik had de gelegenheid om bij te praten met Tamara Havik, die er ook was namens Go Club Seki. Hou deze talentvolle dame in de gaten!

Het was een goed weekend. Ik heb kunnen tekenen en kunnen praten met bezoekers en mijn mede-tekenaars. Ik hoop er volgend jaar weer bij te zijn en dan voor alle drie dagen. Met dank aan West Givner voor het geven van deze mogelijkheid en zijn team (Nathalie, Commerina and Tim) die ons hebben geholpen.

Klik hier voor de foto's.