Ferocious logo

Twee dagen op het Brabants Stripspektakel in Veldhoven.

Het was een fijn ontvangst. De locatie was prettig. Een persoonlijke groet door de organisatie en ze kwamen regelmatig even langs om te kijken of alles goed ging. Ik heb niet alles gezien, maar ik zag achteraf dat er genoeg te doen was voor kinderen. Niet onbelangrijk natuurlijk als de ouders rustig door de stapels strips zitten te spitten. De flipperkasten waren leuk om te zien.

Ik zat aan tafel met Lisanne Termoshuizen en Fatima Buijs. Talentvolle dames die erg populair waren, met name op zondag. De commissies liepen hard!

Lisanne heeft een talent voor pluizig en schattig, maar kan nog veel meer. Ze doet een deel van de inkleuring voor het komende nummer van Sword Quest en meer.

Fatima heeft al het één en ander gedaan (Sword Quest, Sketch Cards), maar ik denk dat nog heel veel moois van haar hand zullen zien.

Het was een groot gezelschap.

The Windmill Comics crew was er: Johan de Neef, Rik van Niedek, Gerard van de Werken, Ramon Schenk en Waldo van Gheluwe op beide dagen. Jamie de Jonge op zaterdag en Steven de Rie op zondag.

West Givner was druk bezig met het storyboarden van een nieuwe comic.

Dinesh van den Berg had mooie prints bij zich en was tussendoor bezig met pagina's voor Sword Quest en Drakan.

Boy Akkerman had ook mooie prints bij zich en heeft een paar mooie commissies gemaakt.

Ulrik Nilsson viel in voor Sai Rodrigues. Ulrik had de cover voor Hollandsch Metaal #2 bij zich. Must have...

Leroy Soesman... Wat kan ik zeggen over Leroy? Leroy houdt het gezellig… Geweldige tekenaar! Ik ben erg benieuwd naar Aqua Invicta.

Over geweldige tekenaars gesproken, Louis Norense zat zondag bij ons aan tafel. Werkt momenteel ook aan een comic bij Swordquest publishing. Stay tuned…

Meesje van Hout schoof ook aan op zondag. Ik heb door de samenwerking met West nu kennis gemaakt met een aantal jonge talenten. Meesje is zeker iemand met potentieel. Haar tekeningen hebben iets sprookjesachtig en ze wordt steeds beter.

Blij verrast om mijn collega Pieter Spoelstra te zien. Pieter heeft een commissie bij me gekocht. Ik presenteer u: the FED!

Een tekening gemaakt in het tekenboek van de organisatie:

Een tekening gemaakt voor een Spider-girl:

En om de tijd te doden op zaterdag: Hugo Hothead: