Ferocious logo

Stripfestival Breda 2015 Breda 2015

Ik was op het stripfestival in Breda op zaterdag 10-10-2015.  Signeren en schetsen aan de Windmill Comics tafel. It was fijn om weer bij te praten met Johan, Rik, Ramon and Gerard. We hadden ook goede buren naast ons: West Givner en Boy.

Handen geschud met een nieuw lid van de Windmill ploeg: Jamie de Jonge. Haar werk zal te zien zijn in Jong Geluk in 2016.

Het was een vrij rustige dag. Ik heb een aantal exemplaren van de nieuwe Shock, nummer 49 gesigneerd. Op zondag was er meer publiek, maar ik had een afspraak elders.

Een schets, maar ik ben er best trots op. Een Viking. Voordat ik het verzoek kreeg werkte ik aan een schets voor mezelf. Ik heb daar nog een idee voor in mijn hoofd, dus ik bewaar het voor een andere post.

Ulrik kwam ook op bezoek. Altijd gezellig. Trakteer jezelf op de laatste (?) Muse comic. Het is een bijzondere uitgave en zeker de prijs waard.

Ik liep van het station naar het Chasse theater met Tamara Havik. Ik had haar een week eerder ontmoet bij Gamers of the West en de strip Blind Sided by Life gekocht. Het is een goed verhaal en er komt nog meer aan. Hou deze comics door Tamara en West in de gaten.

Ik was in goed gezelschap op de terugweg naar Rotterdam. Lopend en lachend met Tamara, Tania Cardoso en Jefferson Alberto Da Veiga. Tania heeft gewerkt aan Sword Quest and binnenkort kunnen we Akuma lezen.

Tot slot wil ik wat woorden wijden aan Shock Classics. Inmiddels is nummer 48 uitverkocht. Ik twijfel er niet aan dat het uitkomen van nummer 49 daaraan heeft bijgedragen. Het is leuk geweest om de reacties te zien en te horen. Het is vaak de tekenaar die alle lof krijgt, maar zonder schrijver geen verhaal en het was mooi om mensen te zien lachen om de dialogen van Silviano. En de vraag om een snel vervolg. We zullen zien...